VilicoGo
Soft livrări domiciliu

VilicoGo este o soluție software profesională pentru preluarea, gestionarea, livrarea și încasarea comenzilor venite prin online sau prin centrală telefonică.

Programul de livrări la domiciliu VilicoGo este integrat cu programul de vânzare și marcaj VilicoPOS, ceea ce permite centralizarea comenzilor, atât a celor preluate în unitate cât și a celor venite prin online sau telefon.
hero-img

Soluție software pentru restaurantele cu livrare la domiciliu

Program livrări la domiciliu. VilicoGo te ajută să localizezi comanda pe traseul de livrare, din bucătăria restaurantului până la ușa clientului.

infografic, cum functioneaza soft livrari domiciliu

Costuri mici

Soft-ul de livrări la domiciliu este potrivit și pentru bugetele mici sau restaurantele aflate la început de drum.

Ușor de integrat

Instalarea, configurarea și instruirea personalului sunt incluse în costul unic de licență.

Comercializare

Modulul de livrări la domiciliu VilicoGo se comercializează împreună cu programul de vânzare și marcaj VilicoPOS.

Intervenții prompte

Consultanță gratuită și răspuns prompt la orice întrebări, telefonic sau prin intermediul internetului.

Exact cum ai nevoie

De la mici cafenele până la restaurante cu mai multe săli, soft-ul poate fi personalizat pentru a se adapta oricăror nevoi individuale.

Ușor de integrat într-un site preexistent

infografic, functionalitati soft livrari domiciliu

Softul de livrări la domiciliu este o alegere ideală pentru restaurantele și localurile care doresc să implementeze rapid un sistem de livrare la adresă. Pe lângă monitorizarea livrărilor, programul integrează comenzile venite prin online sau centrala telefonică cu programul de vânzare și marcaj VilicoPOS.

Funcționalități soft livrări domiciliu VilicoGo

Administrare completă a livrărilor la domiciliu
Asigură gestiunea completă a comenzilor, de la preluare până la livrare la ușa clientului.

✓ 

Comenzi, precomenzi sau ridicare personală
Clienții pot alege să plaseze comenzi cu livrare imediată sau cu livrare la o dată și oră ulterioare, sau poate alege să ridice personal comanda.

✓ 

Identificare clienți
Reține, cu acceptul clientului, datele de identificare și contact ale acestuia pentru o identificare ulterioară automată.

✓ 

Adrese de livrare multiple
Programul permite adăugarea mai multor adrese de livrare per client (de exemplu acasă și serviciu).

✓ 

Acordare discount
Opțiune de aplicarea discount din valoarea comenzii.

✓ 

Integrare cu site-ul web
Integrare rapidă în orice site web preexistent, fie de către noi fie de către webmasterul tău. Comenzile venite prin intermediul site-ului sunt afișate în mod automat în programul de vânzare și marcaj.

✓ 

Integrare cu centrala telefonică
Comenzile venite prin centrala telefonică sunt transmise automat în softul de vânzare și marcaj și sunt însoțite de semnalizare audio. Pe ecranul operatorului este afișată o comandă nouă cu toate detaliile clientului.

✓ 

Notificări în programul POS
Comenzile online nou venite sunt notificate audio până la confirmarea lor pe terminalul POS, ulterior fiind afișate în program în culori diferite, în funcție de timpul rămas până la livrare. .

✓ 

Notificări către clienți
Clienții primesc mesaje prin SMS și/sau email: confirmare la plasarea comenzii, notificare în cazul în care comanda nu poate fi prelucrată, respectiv notificare la expedierea comenzii pe traseul de livrare.

✓ 

Metode multiple de plată
Clienții pot alege să plătească comanda în avans, la plasarea comenzii, sau la livrare. În ambele variante aplicația permite efectuarea plății cash sau online prin card bancar.

✓ 

Plăți online sigure
Oferi clienților opțiunea de a plăti online cu cardul bancar printr-o soluţie de tranzacționare simplă și securizată.

✓ 

Rapoarte
Poți vizualiza comenziile și situația încasărilor în funcție de șoferi.

✓ 

Administrare șoferi
Toate informațiile referitoare la datele șoferilor și situația mașinilor sunt disponibile în mod centralizat.

✓ 

Interconectări
Cu programul de vânzare și marcaj VilicoPOS
Preia comenzile de livrare venite din website sau/și centrala telefonică direct în programul de vânzare și marcaj VilicoPOS.


Cu aplicatia pentru monitor la bucătărie VilicoCook
După confirmarea lor în programul POS, comenzile venite din website sau telefonic sunt afișate în mod automat pe monitorul din bucătărie prin aplicația VilicoCook. Interconectarea cu programul VilicoCook este opțională.

✓ 

Preluarea comenzilor

La plasarea de comenzi prin intermediul site-ului web sau prin centrala telefonică, sistemul identifică automat clienții în baza de date în funcție de numărul de telefon.

În cazul clienților aflați la prima comandă, ale căror informații nu se află încă în baza de date, aplicația generează o fișă de client care va stoca datele de contact ale acestora pentru o identificare ulterioară rapidă (în baza consimțământului acestora)..

La plasarea comenzilor clienții pot opta între ridicarae personală, livrarea imediată sau livrarea preparatelor la o oră sau zi viitoare.

Programarea în avans a comenzilor pentru livrare ulterioară este posibilă doar pentru intervalele de timp în care restaurantul este deschis. Aceasta înseamnă că nimeni nu poate să comande o pizza cu livrare la ora 8.00 dimineața dacă restaurantul se deschide abia la ora 12.00.

Comenzile prin centrală

Centrala telefonică procesează apelurile telefonice incluzând un mesaj de întâmpinare, respectiv muzică sau mesaj în așteptare dacă linia este ocupată sau restaurantul este închis.

Poți alege să ai unul sau mai multe numere externe la care clienții să sune pentru plasare de comenzi. Un număr extern poate avea mai multe numere interne, legate fiecare la câte unul din terminalele POS din unitate. Acest lucru permite preluarea mai multor apeluri în paralel – dacă un număr sună ocupat, apelul este redirectionat automat către altul.

Dacă folosești deja un număr de telefon pentru preluarea de comenzi, acesta se poate redirecționa către centrala telefonică, nefiind necesar să achiziționezi un număr nou. Costurile de apel pentru clienții care comandă prin centrală sunt costuri de rețea națională.

În cazul în care sunt necesare clarificări privind comanda, clienții pot fi sunați direct din soft.

Integrat cu soft-ul POS

Comenzile nou-sosite, atât cele plasate prin intermediul site-ului cât și cele preluate prin centrala telefonică, sunt afișate în programul VilicoPOS într-o culoare specifica și necesită confirmare manuală din partea unui operator înainte de a fi preluate în sistem. Comenzile nou primite sunt însoțite de o notificare audio care încetează la procesarea acestora în programul de vânzare și marcaj de pe terminalul POS.

Operatorul verifică fiecare comandă, îi alocă un timp estimativ de livrare (variabil între 15-180 minute, sau În cel mai scurt timp), poate edita informațiile aferente (de ex. clientul notifică ulterior că dorește să înlocuiască ketchup-ul dulce cu unul iute) sau poate să refuze o comandă.

După confirmare comenzile sunt comenzile sunt semnalate în program prin culori diferite, în funcție de timpul rămas până la livrare.

Livrarea comenzilor

După prepararea mâncărurilor ospătarul emite notele de plată și bonurile fiscale, pe care le predă șoferilor pentru livrare. Comenzile predate sunt șterse din interfața de lucru. Clientul este notificat în mod automat printr-un mesaj SMS atunci când preparatele comandate au fost predate șoferului pentru livrare.

Soluția noastră de soft livrari domiciliu permite estimarea corectă a timpilor de livrare și cunoașterea distanțelor ce trebuie parcurse până la adresa de livrare.

Secțiunea de administrare stochează apelurile venite prin centrală din ultimele 30 de zile. Acestea pot fi filtrate pentru identificare rapidă, pot fi reascultate, respectiv descărcate pe calculator.

Beneficii soft livrări domiciliu VilicoGo

Fidelizează clienții

Posibilitatea de a comanda online sau prin centrala telefonică, opțiunea de solicita livrarea la o oră indicată, primirea unui mesaj SMS la predarea comenzii către șofer, toate acestea reprezintă opțiuni confortabile pentru clienți, incluse în soft-ul pentru livrări la domiciliu, care pot contribui la fidelizarea acestora.

Centralizează datele clienților

Soft-ul de livrare la domiciliu generează o bază de date cu informațiile de contact ale clienților tăi. Poți folosi aceste informații nu doar pentru a regăsi rapid un client în baza de date, dar și pentru a le trimite mesaje personalizate sau a-i înștiința de eventualele promoții sau evenimente din localul tău.

Eficientizează fluxul operațional

Cunoașterea din timp a numărului și a specificului comenzilor care urmează să fie pregătite te ajută să estimezi și organizezi în avans activitățile zilnice din localul tău.

Crește vânzările

Clienții așteaptă o modalitate rapidă, ușoară și convenabilă pentru a comanda mâncare la domiciliu. Unitățile de alimentație publică care oferă posibilitatea de a comanda online sau prin centrala telefonică generează mai multe comenzi.

Perfect pentru localurile cu livrare la domiciliu

Restaurant

Patiserie

Terasă

Pub

Cantină

Bar

Fastfood

Pizzerie

Cafenea

Autoservire

…. și pentru orice unități de alimentație publică care doresc să ofere serviciul de livrare comenzi la domiciliu.

Cauți și echipamente
noi sau recondiționate?

Productivitatea și randamentul investiției vor fi mai bune dacă alegi să utilizezi sisteme POS profesionale. Acestea sunt concepute anume pentru a face față condițiilor de utilizare specifice din localuri, precum vărsarea accidentală de lichide, lovituri, acumularea de murdărie, expunere la temperaturi ridicate, etc.

Instalare și configurare gratuită a echipamentelor achiziționate.

Terminale POS

Scannere

Chei de logare

Case fiscale

Imprimante

Licențe Windows


Descoperă un program de administrare:

Complet

La preț accesibil

Cu serviciu tehnic absolut ireprosabil

Calitatea programului de administrare poate însemna diferența dintre profit și pierdere. De la automatizarea preluării și afișării comenzilor și până la gestiunea stocurilor, un program eficient are un impact pozitiv asupra operațiunilor vitale din afacerea ta.

Contact Eva Pollac VilicoRest

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură programele noastre sunt ceea ce cauți pentru afacerea ta. Fără obligații ulterioare de cumpărare.