Politica de confidențialitate


în conformitate cu
Regulamentul General privind Protecția Datelor (GDPR)

Asigurăm confidențialitatea datelor personale ale fiecărei persoane care vizitează pagina noastră de internet.
Următoarele principii de protecţie a datelor explică modul în care gestionăm colectarea, prelucrarea şi utilizarea datelor cu caracter personal.

Operatorul responsabil

Ambo Systems SRL este operatorul de date responsabil pentru datele tale cu caracter personal obținute în legătură cu furnizarea site-ului www.vilicorest.ro.

Ambo Systems SRL
Str. Tăietura Turcului 47
Parcul Industrial Tetarom
400221 – Cluj-Napoca

Telefon: 0364 401254
E-mail: contact@vilicorest.ro

Ce date cu caracter personal colectăm

Colectăm următoarele date cu caracter personal: adresa de email, numărul de telefon. 

Obținem datele tale cu caracter personal din următoarele surse:
– prin completarea formularelor de contact din site-ul web
– prin telefon sau
– prin e-mail.

Cum utilizăm datele cu caracter personal

Utilizăm datele tale cu caracter personal avand următoarele scopuri:

Aducerea la îndeplinire a solicitărilor adresate

Utilizăm datele cu caracter personal pe care în mod voluntar ni le-ai transmis în timpul utilizării site-ului nostru cu scopul exclusiv de a răspunde solicitării pe care ne-ai adresat-o.
Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este art. 6 alin. (1) lit. (f) din RGPD. Interesul legitim al firmei noastre rezultă din dorința de servi interesele și de a răspunde cererilor clienților noștri și ale vizitatorilor site-ului nostru web. 

Comunicări în scopuri de marketing 

Desfășurăm următoarele categorii de activități de marketing prin care utilizăm datele tale cu caracter personal:

  • Email-uri de marketing
    Utilizăm informațiile pe care le observăm despre tine din interacțiunile tale cu pagina noastră web pentru a-ți trimite comunicări în scopuri de marketing prin e-mail, în cazul în care ți-ai exprimat consimțământul pentru a primi astfel de comunicări în scopuri de marketing.

  • Feedback-ul tău despre produsele și serviciile noastre
    Uneori este posibil să te contactăm pentru a te invita să oferi feedback privind produsele și serviciile noastre. Folosim feedback-ul oferit de tine pentru a monitoriza calitatea produselor și a serviciilor noastre și pentru a ne dezvolta afacerea. Îți vom transmite astfel de solicitări prin email doar în cazul în care ți-ai exprimat consimțământul pentru a primi comunicări în scopuri de marketing. Este în interesul legitim al afacerii noastre să folosim informațiile pe care ni le furnizezi pentru scopurile descrise mai sus.
  • Publicitate online personalizată
    Folosim informațiile pe care le observăm în legătură cu tine din interacțiunile tale cu pagina noastra web, cu comunicările prin e-mail transmise către tine pentru a-ți oferi publicitate online personalizată. În cazul în care informațiile tale personale nu sunt anonimizate, este în interesul nostru legitim să folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing.

  • Remarketing pe rețelele de socializare
    Folosim informațiile pe care le observăm în legătură cu tine din interacțiunile tale cu pagina noastra web, cu comunicările prin e-mail transmise către tine pentru a-ți oferi publicitate personalizată pe canalele de socializare operate de Facebook și/sau Google, în cazul în care ești un utilizator înregistrat al unor astfel de servicii. Facem acest lucru folosind Audiențe privind Clienții Facebook și/sau Potrivirea Clienților Google. Rețineți că o astfel de activitate necesită distribuirea adresei tale de e-mail criptate către Facebook și/sau Google și este, de asemenea, supusă alegerilor dvs. de confidențialitate pentru astfel de servicii. În cazul în care informațiile tale personale nu sunt anonimizate, este în interesul nostru legitim să folosim datele tale cu caracter personal în scopuri de marketing.

Cui distribuim datele tale cu caracter personal?

Este posibil să distribuim datele tale cu caracter personal în scopurile descrise la secțiunea anterioară după cum urmează: 

• intern cu angajații noștri;
• intern cu alte companii din cadrul grupului (care includ societățile comerciale Ambo Consulting SRL și Ambo Software SRL).

Categoriile de terți furnizori de servicii către care noi distribuim datele tale cu caracter personal sunt:

  • procesatori de plată;
  • platforme de publicitate oferită prin e-mail, online și prin intermediul rețelelor de socializare și alte servicii și sisteme de marketing;
  • orice altă terță parte în cazul în care suntem obligați prin lege sau distribuirea datelor tale cu caracter personal ne este permisă în temeiul legii, al unei hotărâri judecătorești sau pentru a ne conforma unui mandat de percheziție sau unui instrument similar care ne-a fost prezentat de către o autoritate cu atribuții de punere în aplicare a legii, de un funcționar public sau de o autoritate de reglementare;
  • în cazul în care compania noastră este vândută sau fuzionează cu o altă companie, avocații noștri și alți consilieri profesioniști, avocații potențiali ai cumpărătorilor și consilierii profesioniști, precum și orice potențiali cumpărători (sub rezerva obligațiilor de confidențialitate).

Linkuri și servicii ale terțelor părți

Site-ul nostru conține linkuri către site-uri web și servicii ale unor terțe părți. Te rugăm să reții că atunci când utilizezii un link pentru a naviga de pe site-ul nostru către un alt site web, principiile de protecție a datelor cu caracter personal descrise aici nu se mai aplică. Navigarea și interacțiunea ta pe orice alte site-uri web face obiectul regulilor și politicilor proprii ale acelui site web.

Cât timp păstrăm datele tale cu caracter personal

Ori de câte ori colectăm sau prelucrăm datele tale cu caracter personal le vom păstra de obicei timp de un an de la ultima interacțiune cu tine. Vom păstra datele personale pe care ni le oferi în legătură cu orice contract încheiat cu tine pentru perioada maximă de 3 ani de la încheierea acelui contract. La finalul acestei perioade de stocare, datele tale vor fi șterse.

Cum asigurăm confidențialitatea și securitatea datelor tale cu caracter personal

Toți angajații noștri și toate persoanele împuternicite (adică cei care prelucrează datele tale cu caracter personal în numele nostru, în scopurile enumerate mai sus) care au acces și care sunt implicate în prelucrarea datelor cu caracter personal, sunt obligați să respecte confidențialitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorilor serviciilor noastre.

Utilizarea de module cookie-uri

Începând cu intrarea în vigoare a Regulamentului European 2016/679 privind Protecția și Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal (GDPR), vizitatorii site-urilor web au dreptul să fie informați despre toate datele care sunt colectate despre ei, scopul colectării cât și despre unde și cui sunt transmise aceste date.

Regulamentul GDPR permite stocarea de cookie-uri pe dispozitivele tale dacă acestea sunt strict necesare pentru buna funcționarea a site-ului web. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea ta. Prin utilizarea site-ul web, îți exprimi consimțământul privind stocarea și accesarea cookie-urilor pe dispozitivul tău. 

Ce sunt cookie-urile?

Pe această pagină web se utilizează așa-numitele „module cookie“, fișiere de mici dimensiuni, care sunt descarcate pe dispozitivului tău (PC, laptop, smartphone sau tabletă) de către serverul care gazduieste pagina noastra web în browser-ul de internet utilizat de tine. Browser-ul tău trimite apoi aceste cookie-uri înapoi la pagina noastra web la fiecare vizită ulterioară, astfel încât să te poată recunoaște și să-și amintească lucruri precum preferințele tale de utilizare. Cookie-urile colectate nu pot fi relaționate cu datele tale personale.

Ce cookie-uri folosim și de ce?

Google Analytics pentru analiza vizitelor
Acestea ne ajută să înțelegem cât de eficient este conținutul nostru, care sunt zonele de interes ale utilizatorilor noștri și pentru a îmbunătăți modul în care funcționează acest site. Este posibil să folosim semnalizatoare web sau pixeli de urmărire pentru a contoriza numărul de vizitatori și cookie-urile de performanță pentru a urmări câți utilizatori individuali accesează aceasta pagina web și cât de des. Aceste informații sunt utilizate într-un scop foarte limitat, sunt stocate pentru o perioadă limitată de timp, sunt complet anonime și nu sunt folosite în niciun alt scop.

Facebook, LinkedIn
Site-ul nostru web poate utiliza uneori cookie-uri Facebook si LinkedIn. Cu aceste cookie-uri se pot urmări grupuri țintă definite de utilizator, precum și evenimente de conversie. În acest mod, se pot consemna și analiza anumite modele de acțiune, pe baza cărora se pot trage concluzii detaliate privind eficiența reclamelor, fapt care poate contribui la optimizarea anunțurilor și la sporirea gradului lor de atractivitate.

Cookie-uri pentru retargeting
Site-ul nostru web poate utiliza uneori programe software de retargeting. Această tehnologie permite adresarea de reclame către un utilizator care a vizitat site-ul nostru și pe alte pagini de internet. Nici în acest caz nu se efectuează o stocare și o retransmitere cu caracter personal a datelor.

Servicii web externe

Folosim uneori servicii web externe pe aceasta pagina pentru a afișa, de exemplu, imagini sau videoclipuri. Nu putem împiedica aceste site-uri sau domenii externe să colecteze informații cu privire la utilizarea acestui conținut încorporat.

Cum să controlezi cookie-urile?

În cazul în care doriți o setare mai granulară a cookie-urilor, acest lucru se poate face din setarile browser-ului. Toate browserele moderne oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regulă în “opțiuni” sau în meniul de “preferințe” al browser-ului web.

Vezi setări cookie în Firefox
Vezi setări cookie în Chrome 
Vezi setări cookie în Edge 
Vezi setări cookie în Internet Explorer 
Vezi setări cookie în Safari 
Vezi setări cookie în Opera 

Drepturile tale

Ai următoarele drepturi privind datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine. Îți poți exercita aceste drepturi contactându-ne folosind datele de contact menționate la secțiunea 1 a acestei Politici de Confidențialitate.

  • Dreptul la rectificare
    Dacă datele cu caracter personal pe care le deținem despre tine sunt inexacte sau incomplete, ai dreptul să le rectifici.
  • Dreptul la ștergere
    Ne poți solicita să ștergem sau să eliminăm datele tale cu caracter personal în anumite circumstanțe, cum ar fi cazul în care îți retragi consimțământul.
  • Dreptul de a cere restricționarea prelucrării
    Ne poți solicita să încetăm prelucrarea datelor tale cu caracter personal.
  • Dreptul la portabilitatea datelor
    Începând cu 25 mai 2018 ai dreptul, în anumite circumstanțe, de a obține datele cu caracter personal pe care ni le-ai furnizat (într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat) și să le reutilizezi în altă parte.
  • Dreptul de a retrage consimțământul
    Dacă ne bazăm pe consimțământul tău ca bază legală pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal, ai dreptul să retragi acest consimțământ în orice moment.
  • Dreptul de a depune o plângere la autoritatea de supraveghere
    Dacă ai îngrijorări cu privire la orice aspect al practicilor noastre de confidențialitate, poți face o plângere la Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În orice moment ne poți solicita să nu îți mai trimitem comunicări în scopuri de marketing prin e-mail utilizând linkul ‘opt-out’ sau cel de ‘dezabonare’ pe care îl vom face disponibil în comunicarea de marketing. Atunci când temeiul legal pentru prelucrarea datelor tale cu caracter personal este consimțământul, opoziția ta la prelucrare va fi echivalentă cu retragerea consimțământului exprimat pentru acest scop.

Modificări ale acestei Politici de confidențialitate

Este posibil să actualizăm din când în când această Politică de Confidențialitate pentru a arăta orice modificare pe care o aducem modului în care utilizăm datele tale cu caracter personal. Îți recomandăm să consulți periodic această Politică de Confidențialitate pentru a fi informat cu privire la modul în care utilizăm datele tale cu caracter personal.