Soft vânzare magazin


VilicoPOS și VilicoGest formează un sistem software complet pentru gestiunea vânzărilor și a stocurilor în magazine, care îți permite:

  • să tranzacționezi rapid;
  • să controlezi stocurile;
  • să iei decizii informate pentru afacerea ta.
hero-img

VilicoPOS și VilicoGest includ toate functionalitățile de care administratorii de magazine au nevoie pentru a crește afacerea

Administrarea unui magazin este o activitate solicitantă care implică executarea și sincronizarea mai multor activități precum relația cu furnizorii, controlul stocurilor și al gestiunilor, vânzări, inventar, rapoarte, etc.

Administratorii magazinelor care beneficiază de un program gestiune care bifează toate aceste aspecte au mai mult timp și griji mai puține.

Demo gratuit 30 de zile

Află în ce măsură sistemul este potrivit pentru afacerea ta utilizând programul gratuit timp de 30 de zile.

La expirarea perioadei de testare nu ai nici un fel de obligații de cumpărare sau de orice alt fel.

Dezvoltat continuu

Sistemul este susținut de un colectiv de programatori.

Cerem feedback-ul clienților și dezvoltăm în permanență programul pentru a răspunde nevoilor magazinelor pe care aceștia le administrează.

Perfect adaptat

Primești o soluție "la cheie", configurată special pentru fluxul operațional specific al afacerii tale.

VilicoPOS și VilicoGest sunt programe intuitive și robuste, însă vei avea la dispoziție un serviciu de suport și mentenanță dedicat.

Un program vânzare magazin pe care te poți baza

infografic, cum functioneaza, soft vanzare magazin

Funcționalități soft vânzare magazin

Administrare
Include cont de administrator: poate gestiona crearea de utilizatori secundari și stabili drepturile de acces ale acestora la funcționalitățile programului.

 
✓ 

Gestiune completă
Urmărirea traseului produselor în circuitul operativ al afacerii, transferuri între gestiuni sau operarea de gestiuni multiple: soft-ul vânzare magazin include tot ce ai nevoie pentru gestiunea stocurilor.

 
✓ 

Tranzacții
Programul software pentru retail acceptă toate tipurile de plăți, procesează reduceri și discounturi, stornări și rambursări, emite bon și alte de vânzare. Nu se blocheaza și nu te lasă la greu.

 
✓ 

Recepție marfă
Prin introducerea datelor din facturile primite de la furnizori (NIR-uri sau notele de intrare recepție și constatare de diferențe marfă).

 
✓ 

Gestiuni multiple
Organizezi stocul într-una sau mai multe gestiuni, pentru o evidență individuală. Gestiunile noi includ drepturi de administrare egale cu cele ale gestiunii de bază.

 
✓ 

Marcaj intuitiv și rapid
Identificare rapidă a produselor prin scanare sau căutare după denumire. Un utilizator aflat la prima interacțiune cu programul se poate descurca chiar și fără instructaj prealabil.

 
✓ 

Plăți
Acceptă orice plăți, inclusiv criptomonede, procesează reduceri și discounturi, stornări și rambursări, și emite documente de vânzare. 

 
✓ 

Plata prin POS bancar
Programul trimite suma de plata către POS și procesează plata sau afișează tipul de eroare corespunzătoare. Compatibilitate cu majoritatea dispozitivelor POS.

 
✓ 

Bază de date
Centralizezi furnizorii, clienții și delegații, datele de contact ale acestora precum și informațiile pentru facturare.

 
✓ 

Ajustări de stoc
Crești și descrești nivelul stocurilor prin procese verbale de mărire stoc, producție proprie, proces-verbal de marfă deteriorată, retururi și bonuri de consum.

 
✓ 

Documente de vânzare
Bonuri fiscal, facturi proforme sau de vânzare, chitanțe, avize de însoțire a mărfii sau procese verbal de custodie.

 
✓ 

Rapoarte și situații
Zeci de rapoarte avansate, inclusiv balanța cantitativ-valorică, situația stocurilor, a NIR-urilor și a vânzărilor, încasările, etc. Opțiuni avansate de filtrare.

 
✓ 

Export contabil
Programul software pentru POS-uri și gestiunea stocurilor este integrat cu programul financiar-contabil Saga și poate fi integrat la cerere cu orice alt program contabil.

 
✓ 

Notificări
Afișează notificari la scăderea stocului unui produs sub valoarea limită.

 
✓ 

Transferuri între gestiuni
Permite operarea notelor de transfer între gestiuni a produselor din stoc.

 
✓ 

Inventar
Programul calculează automat diferența dintre stocul scriptic și stocul faptic.

 
✓ 

Închidere de zi
Închiderile de zi se realizează prin selectarea butonului corespunzător, și sunt însoțite de imprimarea automată a rapoartelor de vânzări.

 
✓ 

Beneficii soft vanzare magazin

Un singur furnizor

VilicoPOS și VilicoGest formează un sistem soft vânzare magazin complet, flexibil și accesibil, care te ajută să controlezi toate operațiunile, de la aprovizionare și vânzări până la stocuri, comenzi și evidențe.

La noi găsești și sisteme hardware noi sau second hand, cu garanție, indiferent că ai nevoie de sisteme complete sau doar de echipamente individuale.

Gestiunea stocurilor

Soft gestiune magazin include opțiuni complete pentru administrarea inventarului.

Poți asigura fluența procesului de vânzare (știi când este timpul să reînnoiești comenzile către furnizori), ​poți identifica eventualele lipsuri suspecte de bunuri, te poți bucura de unele avantaje financiare, inclusiv taxe și impozite mai mici (de ex. prin deducerea TVA-ului, posibilitate condiționată de multe ori de existența NIR-urilor) - toate acestea dacă folosești un program cu functionalități complete.

Reduce frecvența erorilor umane

Oamenii pot face greșeli, sistemele informatice însă nu. Dacă faci inventarul manual sau dacă preiei comenzile fără să folosești un program, îți expui afacerea în mod inutil riscului apariției greșelilor.

Dacă una sau două erori pot fi trecute cu vederea, în timp cumulul acestora îți va afecta totuși afacerea.

Acces în timp real la rapoarte și situații

Înregistrarea automată a comenzilor în sistem permite generarea în orice moment a rapoartelor și situațiilor privind vânzările, încasările, metodele de plată, stocurile și inventarul.

Programul include o serie de rapoarte privind încasările, situația stocului, vânzările, etc. Acestea pot fi filtrate în funcție de o multitudine de factori, precum data, operator, modalități de plată, etc.

Întotdeauna funcțional

Căderile de rețea și penele de internet sunt situații care nu pot fi anticipate întotdeauna. Soft-ul de vânzare pentru magazine continuă să funcționeze și dacă rămâi fără internet, astfel încât operațiunile de vânzare pot fi efectuate în continuare iar activitatea ta nu va avea de suferit.

Sistemele POS sunt esențiale pentru afacerile din retail, asigurând suportul informatic pentru toate operațiunile de vânzare.

VilicoPOS și VilicoGest reduc la minim timpul de procesare al vânzărilor, țin gestiunea stocurilor sub control și te eliberează de grija adaptării la modificările legislative.

Potrivit pentru magazine ca al tău

Florārie

Librārie

Modā

Piese auto

Alimentarā

Sport

Electrice

Bijuterie

Jucārii

Drogherie

… și orice tip de magazine care practică comerțul cu amănuntul, de la mici afaceri de familie până la magazine cu mai multe stații de lucru.

Sisteme POS all-in-one sau individuale

Programul vanzare magazin este compatibil cu orice tip de echipament hardware profesional. De la terminale POS și cititoare de carduri până la imprimante și case de marcat, la noi găsești orice sistem POS ai nevoie, nou sau refurbished, cu garanție.

Instalare și configurare gratuită a echipamentelor achiziționate.

Terminale POS

Scannere

Chei de logare

Case fiscale

Imprimante

Licențe Windows

Instalare & configurare

Tehnicienii noștri au efectuat peste 400 de instalări și cunosc particularitățile diferitelor sisteme hardware. Acest lucru garantează un demers sigur și o durată redusă a procesului de instalare și configurare.

Serviciile de instalare și configurare se efectuează prin intermediul unor aplicații specializate, sau la cerere echipa noastră de tehnicieni se poate deplasa la punctul tău de lucru, la o dată și oră stabilite de comun acord.

Instructaj

Programele VilicoPOS și VilicoGest sunt destul de intuitive. Un utilizator aflat la prima interacțiune va întelege destul de repede funcționalitățile existente.

Prețul licenței include oricum o sedintă de instruire. Aceasta se va desfășura la punctul tău de lucru sau online.

Ședința de instruire are o durată nedeterminată - oricât timp este necesar pentru ca personalul implicat să se simtă confortabil cu diferitele funcționalități și cu modul de utilizare a programului.

Suntem suporterii tăi numărul 1

Serviciile de suport și mentenanță post-vânzare se oferă în schimbul unei taxe anuale sau lunare și includ actualizări legislative, adăugarea de noi funcționalități și asistență tehnică dacă întâmpini probleme.

În prima lună de la instalare beneficiezi de suport și mentenanță gratuite. Serviciul se oferă online, prin aplicații care permit intervenții la distanță, telefonic sau la fața locului dacă situația o impune.

Răspundem în maxim o oră solicitarilor venite prin email, și desigur că suntem disponibili și telefonic.


Descoperă un soft pentru magazine:

Complet

La preț accesibil

Cu serviciu tehnic impecabil

Calitatea programului de administrare poate însemna diferența dintre profit și pierdere. De la automatizarea preluării și afișării comenzilor și până la gestiunea stocurilor, un program eficient are un impact pozitiv asupra operațiunilor vitale din afacerea ta.

Eva Pollac VilicoRest

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură programele noastre sunt ceea ce cauți pentru afacerea ta. Fără obligații ulterioare de cumpărare.