icon soft pos magazin VilicoPos

VilicoPOS
Soft POS magazin

Programul VilicoPOS este o soluție informatică de administrare de tip all-in-one pentru afacerile care desfășoară vânzarea cu amănuntul.

Soft-ul permite magazinelor de orice mărime să gestioneze operațiunile în cele mai mici detalii și să dețină controlul complet al afacerii, printr-un soft retail accesibil, complet și perfect adaptat specificului afacerii.
hero-img

Eficientizează operațiunile. Reduce stresul.

Un singur soft POS pentru administrarea completă a magazinului tău.

De la micile afaceri familiale până la magazinele cu sute sau mii de tranzacții zilnice, afacerile din retail întampină o serie de provocări comune când vine vorba de așteptările clienților: o gamă variată de produse, un serviciu prompt și flexibil, cozi cât mai mici la casele de marcat – pentru a numi doar câteva dintre ele.

Un soft gestiune stabil, care să poată fi adaptat ușor, eventual fără costuri suplimentare, schimbărilor continue din legislatie sau ale mediului economic poate face diferența dintre succes sau eșec. Unele programe informatice pentru magazine funcționează greoi sau necesită intervenții dese. Soft POS magazin VilicoPOS este întreținut continuu de un colectiv de programatori, acest lucru fiind o garanție pentru intervenții rapide în caz de nevoie, dar și pentru capacitatea de a întreține și adapta programul la schimbările pieței pe termen mediu și lung.

Gratuit 30 de zile

Poți testa în detaliu și evalua aplicația gratuit și fără nici un fel de obligații la expirarea perioadei de testare.

Suport

Numai sistemele software întreținute functionează optim timp îndelungat. Persoană de contact dedicată și intervenții prompte.

Complet

Programul soft POS magazin include toate funcționalitățile pe care le aștepți de la un program POS pentru magazine.

Ușor de învățat

În doar câteva minute o persoană aflată la prima interacțiune cu programul poate dobândi o utilizare sigură.

Flexibil și scalabil

VilicoPOS se adaptează pe masură ce numărul de produse din inventarul tău crește, adaugi noi echipamente sau deschizi noi locații.

VilicoPOS - program de marcaj complet și ușor de învățat

VilicoPOS reduce la minim timpul de procesare a comenzilor, ține gestiunea stocurilor sub control și te eliberează de grija cerințelor și modificărilor legislative.

Funcționalități soft POS magazin

Parole/carduri și drepturi de acces 
Drepturi diferențiate de acces la program. Acces pe bază de parole sau  chei magnetice individuale.

 
✓ 

Comenzi prin touchscreen
Preluare de comenzi prin interfața touchscreen a terminalului POS, din unul sau mai multe puncte de vânzare.

 
✓ 

Descărcare la efectuarea plății
Stocul se actualizează automat la fiecare vânzare și nu doar la finalul zilei.

 
✓ 

Număr nelimitat de produse
Poți introduce un număr nelimitat de produse și să le grupezi pe categorii.

 
✓ 

Scanare coduri de bară
Permite citirea codurilor de bară.

 
✓ 

Produse compuse
Vânzarea de produse compuse din punerea împreună a altor produse, cum ar fi pachetele cadou.

 
✓ 

Plata prin POS bancar
Trimite suma de plată către POS și procesează plata sau afișează tipul de eroare corespunzătoare. 

 
✓ 

Rapoarte detaliate
Rapoarte pentru ziua în curs și pentru zilele anterioare, referitoare la situația vânzărilor pe operatori, pe gestiuni etc.

 
✓ 

Modalități de plată multiple
Modalități de plată multiple – numerar, card de credit, bonuri valorice, protocol, sau descărcare gestiune prin deprecierea mărfii.

 
✓ 

Bon fiscal pe casa de marcat
Emitere bon fiscal prin casa de marcat.

 
✓ 

Emitere facturi de ieșire
Emiți cu ușurință facturi de ieșire.

 
✓ 

Produse favorite
Acces rapid la produsele cele mai vândute prin includerea acestora într-o listă de “produse favorite”.

 
✓ 

Plata cu criptomonede
Opțiune de plată prin criptomonede, prin platforma GoCrypto.

 
✓ 

Interconectare cu programul VilicoGest
Poate fi extins cu următorul modul opțional: Soft gestiune completă VilicoGest.

 
✓ 

Instalare și configurare

Soft POS magazin VilicoPOS este o soluție „la cheie”, ceea ce înseamnă că afacerea ta va putea utiliza programul informatic încă din prima zi. Prețul include servicii complete de instalare, configurare și instructaj pentru personal.

După instalarea și configurarea aplicației, Eva, directoarea noastră de vânzări, va susține o sesiune de prezentare – live sau remote – a modului de funcționare a aplicației și va răspunde eventualelor întrebări adresate de personalului tău.

Administrare utilizatori

Fiecare implementare include un cont de administrator, care permite o gestiune independentă a funcționalităților de bază ale programului, fără să fie nevoie de intervenția serviciului nostru de suport. Administratorul poate seta și administra conturi de utilizator cu drepturi de acces diferențiate. De exemplu gestionarul poate avea acces la informațiile și rapoartele legate de stocuri, dar nu poate avea acces la funcțiile legate de vânzări, la care au acces operatorii.

Operatorii accesează aplicația folosind parola setată de administrator sau cheia de logare. Administratorul are acces deplin la toate conturile de utilizator și la activitatea desfasurată în acestea.

Gestiunea stocurilor

Prin funcționalitățile legate de aprovizionare, stocuri și prețuri, programul soft POS magazin VilicoPOS îți permite să urmărești în orice moment traseul unui produs în circuitul operativ al afacerii tale.

La fiecare aprovizionare produsele nou-sosite de la furnizori sunt introduse în sistem prin crearea NIR-urilor. Primești notificări când numărul de unități al unui produs scade pentru a reînnoi din timp stocul.

La închiderile de zi aplicația generează o serie de rapoarte privind încasările. Acestea pot fi filtrate în funcție de o multitudine de factori, precum dată, operator, modalități de plată, etc.

Marcare & plată

Operatorul identifică produsele în program prin scanarea codului de bare sau prin selectarea manuală a acestora din lista de produse.

După marcarea produselor operatorul selectează una dintre metodele de plată existente în program – numerar, card, bonuri valorice, tichete de masă, protocol, tichete cadou, etc., și tipărește bonul fiscal. În cazul unităților comerciale care au și spații de cazare programul prezintă în mod suplimentar opțiunea de a trimite nota de plată pe cameră

Ai la îndemână opțiuni pentru a emite bonuri fiscale, facturi, chitante, facturi proforme, avize de însoțire a mărfii sau procese verbale de custodie a mărfii.

Poți procesa stornări și rambursa contravaloarea produselor returnate sau să le schimbi, inclusiv pentru produsele vândute în tura altui operator. Programul include opțiunea de a acorda reduceri de preț din totalul de plată.

Beneficii soft POS magazin

Un singur furnizor

Programul de marcaj și vânzare pentru magazine VilicoPOS este un program complet, flexibil și accesibil, care te ajută să controlezi toate operațiunile, de la aprovizionare și vânzări până la stocuri, comenzi și evidențe.

La noi găsești și echipamentele hardware noi sau second hand, cu garanție, indiferent dacă ai nevoie de sisteme all-in-one sau doar de echipamente individuale. Echipamente profesionale precum terminale pos, monitoare touchscreen, imprimante termice, cântare comerciale, cititoare coduri de bare, chei magnetice, etc, cu garanție.

Gestiune completă

VilicoPOS include opțiuni complete pentru administrarea inventarului. De la urmărirea traseului produselor între intrarea și ieșirea din gestiune și până la gestiuni multiple, administrarea corectă a stocurilor te poate ajuta enorm.

Poți asigura fluența procesului de vânzare (știi când este timpul să reînnoiești comenzile către furnizori), poți identifica eventualele lipsuri suspecte de bunuri, te poți bucura de unele avantaje financiare, inclusiv taxe și impozite mai mici (de ex. prin deducerea TVA-ului, posibilitate condiționată de multe ori de existența NIR-urilor) - toate acestea dacă folosești un program cu functionalități complete.

Reduce frecvența apariției erorilor umane

Oamenii pot face greșeli, sistemele informatice însă nu. Dacă faci inventarul manual sau dacă preiei comenzile fără să folosești un program îți expui afacerea riscului apariției greșelilor. Dacă una sau două erori pot trece neobservate, în timp cumulul acestora te va afecta.

Acces în timp real la rapoarte și situații

Înregistrarea automată a comenzilor în programul POS magazin VilicoPOS permite generarea și vizualizarea rapidă, în orice moment a rapoartelor și situațiilor privind vânzările, încasările, metodele de plată, stocurile, inventarul, etc.

Soft POS magazin VilicoPOS este perfect pentru

Florārie

Librārie

Modā

Piese auto

Alimentarā

Sport

Electrice

Bijuterie

Jucārii

Drogherie

… și orice unități care practică vânzarea cu amănuntul și lucrează cu stocuri.

Cauți și echipamente
noi sau recondiționate?

Productivitatea și randamentul investiției vor fi mai bune dacă alegi să utilizezi sisteme pos profesionale. Acestea sunt concepute anume pentru a face față condițiilor de utilizare specifice din localuri, precum vărsarea accidentală de lichide, lovituri, acumularea de murdărie, expunere la temperaturi ridicate, etc.

Instalare și configurare gratuită a echipamentelor achiziționate.

Terminale POS

Scannere

Chei de logare

Case fiscale

Imprimante

Licențe Windows


Descoperă un soft pentru restaurante:

Complet

La preț accesibil

Cu serviciu tehnic impecabil

Calitatea programului de administrare poate însemna diferența dintre profit și pierdere. De la automatizarea preluării și afișării comenzilor și până la gestiunea stocurilor, un program eficient are un impact pozitiv asupra operațiunilor vitale din afacerea ta.

Eva Pollac VilicoRest

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură programele noastre sunt ceea ce cauți pentru afacerea ta. Fără obligații ulterioare de cumpărare.