VilicoTab
POS mobil restaurante

Am dezvoltat cea mai simplă și intuitivă aplicație mobilă de preluare a comenzilor la masă. Bazată pe platforma Android, aplicația POS mobil restaurante VilicoTab este destinată localurilor HoReCa care doresc o alternativă la sistemul clasic de preluare a comenzilor, bazat pe carnețel și pix.
hero-img

Gata de utilizare

Ne ocupăm de tot ce este necesar ca personalul tău să poată folosi aplicația din prima zi, fără bătăi de cap.

Serviciu tehnic ireproșabil

Asistență tehnică prin email, telefonic sau la fața locului. Răspundem prompt, oricând ai nevoie.

Bazat pe platforma Android

Aplicația POS mobil restaurante este compatibilă cu orice dispozitive mobile bazate pe platforma Android.

Integrări

Poate fi interconectată cu programul de marcaj a comenzilor VilicoPOS și cu aplicația pentru afișaj digital la bucătărie.

VilicoTab este o aplicație POS mobil restaurante care ușurează viața ospătarilor

pos mobil restaurante, diagrama cu functionalitati vilicotab

Aplicația POS mobil restaurante de preluare a comenzilor prin intermediul dispozitivelor mobile este practică și asigură eficiența transmiterii automate și fără erori, a comenzilor către personalul de la bucătărie.

Funcționalități POS mobil restaurante VilicoTab pentru preluarea mobilă a comenzilor

Acces securizat
Aplicația de preluare comenzi permite logare cu username și parolă, individuale pentru fiecare ospătar; generarea de noi conturi de acces pentru personal se poate face independent, din panoul de administrare.

 
✓ 

Căutare rapidă produse
Funcție de regăsire rapidă a produselor (de exemplu “form” pentru. pizza quatro formaggi). Revenire rapidă la lista categoriilor de produse.

 
✓ 

Ștergere preparate
Modalitate intuitivă de ștergere a unui produs comandat (printr-o simplă mișcare swipe cu degetul pe ecran către stânga sau dreapta).

 
✓ 

Comenzi rapide
Preluare rapidă a comenzilor prin selectarea produselor și a preparatelor dorite de către oaspeți și apăsarea butonului de “Trimitere comanda”.

 
✓ 

Adăugare observații
Adăugare de comentarii la preluarea comenzilor (de exemplu în cazul unor modalități preferențiale de preparare, etc.).

 
✓ 

Modificare comandă
Permite modificarea comenzilor după preluare și actualizarea corespunzătoare a informațiilor la secții.

 
✓ 

Transmitere automată a comenzii
Transmitere automată a listei cu produsele comandate către secțiile corespunzătoare (de obicei bar și bucătărie), sau către o singură secție.

 
✓ 

Funcție de filtrare mese
Vizualizare mese în funcție de statusul alocat (ocupat, liber, rezervat, grupat).

 
✓ 

Tipărire bon fiscal direct din aplicație
Pentru casele de marcat care permit comunicarea prin Bluetooth cu dispozitivul mobil pe care rulează aplicația, există suplimentar posibilitatea de emite bonul fiscal wireless, direct din aplicație.

 
✓ 

Rezervări
Statusul unei mesei se schimbă automat din liber în rezervat prin introducerea manuală a datei, orei și a numărului de persoane.

 
✓ 

Grupare mese
Opțiune de grupare a meselor în cazul grupurilor de oaspeți.

 
✓ 

Documente de plată
Emiterea notei de plată și a bonului fiscal direct din aplicație.

 
✓ 

Plată integrală sau parțială
Aplicație preluare comenzi permite achitarea integrală sau partială a notei de plată.

 
✓ 

Transfer comenzi
Permite transferul comenzilor între mese.

 
✓ 

Sincronizare comenzi
Preluarea comenzilor este sincronizată pe toate dispozitivele mobile folosite în restaurant, astfel încât ospătarii pot vizualiza oricând comenzile preluate de colegi.

 
✓ 

Integrare cu echipamentele hardware
Aplicația POS mobil restaurante poate fi integrată cu imprimanta de secții și cu casa de marcat. Acest serviciu este inclus in prețul licenței de utilizare.

 
✓ 

Interconectare cu programul VilicoPOS
Aplicația POS mobil restaurante poate fi interconectată, în mod opțional, cu programul VilicoPOS al restaurantului.

 
✓ 

Preluare comenzi

Folosind aplicația VilicoTab ospătarii preiau rapid la masă comenzile oaspeților, prin selectarea intuitivă a produselor și a preparatelor din meniu.

Comenzile sunt trimise instantaneu, sub formă de listă, către bar și bucătărie, unde sunt tipărite pe imprimanta de secție sau afișate pe un monitor electronic.

Trimitere comenzi

Preluarea și transmiterea comenzilor se face automat, fără alergatură din sala de mese către bucătărie și fără bilețele scrise de mână.

Bucătarii pot vedea în orice moment lista comenzilor, în ordinea în care acestea sunt preluate. 

Automatizare

Câștigul este dublu: timpul de așteptare al clienților este mai scurt iar presiunea la care este supus personalul de deservire este redusă.

Acces

VilicoTab este un soft marcaj tableta pentru ospătari care se comercializează doar împreună cu soft-ul VilicoPOS pentru marcarea comenzilor.

Vrei o servire mai rapidă și fără erori în restaurantul tău?

Înzestrează ospătarii cu tablete!

Elimină deplasările la sistemul fix

Din punctul de vedere al ospătarilor, utilizarea unei aplicatii de preluare-transmitere a comenzilor asigură o organizare mai bună a activității.

Previne erorile de comunicare

Comenzile preluate și transmise prin notițe manuale sunt supuse greșelilor. În cazul comenzilor transmise printr-o aplicație lista de preparate este imprimată sau afisată exact așa cum a fost comandată de către oaspeți.

Reduce timpul de așteptare al oaspeților

Nimeni nu dorește să aștepte prea mult după mâncare, mai ales că așteptarea se face cu stomacul gol. VilicoTab contribuie la reducerea timpului petrecut în așteptarea comenzii și a frustrărilor aferente.

VilicoTab este un POS mobil restaurante perfect pentru orice unități de alimentație publică, indiferent de numărul de mese:

Restaurant

Patiserie

Terasă

Pub

Cantină

Bar

   

Fastfood

Pizzerie

Cafenea

Autoservire

… și orice localuri în care preluarea comenzilor se face prin intermediul ospătarilor.

Cauți și echipamente
noi sau second hand?

Productivitatea și randamentul investiției vor fi mai bune dacă alegi să utilizezi sisteme POS profesionale. Acestea sunt concepute anume pentru a face față condițiilor de utilizare specifice din localuri, precum vărsarea accidentală de lichide, lovituri, acumularea de murdărie, expunere la temperaturi ridicate, etc.

Instalare și configurare gratuită a echipamentelor achiziționate.

Terminale POS

Scannere

Chei de logare

Case fiscale

Imprimante

Licențe Windows


Descoperă un program de administrare:

Complet

La preț accesibil

Cu serviciu tehnic absolut ireprosabil

Calitatea programului de administrare poate însemna diferența dintre profit și pierdere. De la automatizarea preluării și afișării comenzilor și până la gestiunea stocurilor, un program eficient are un impact pozitiv asupra operațiunilor vitale din afacerea ta.

Contact Eva Pollac

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură programele noastre sunt ceea ce cauți pentru afacerea ta. Fără obligații ulterioare de cumpărare.