Promoții


Fiecare lună calendaristică aduce noi oferte speciale!

Vezi care sunt promoțiile și oferte speciale aflate acum în desfășurare. Pentru detalii și informații suplimentare, colegii noștri de la serviciul clienți îți stau la dispoziție cu plăcere.
Promoțiile prezentate în această pagina se adresează exclusiv clienților noi.
hero-img

Promoții curente

promotii, oferta 1+1 gratuit

Cumperi unul și primești unul gratuit

Prinde oferta specială!

Achiziționează programul de vânzare și marcaj VilicoPOS până în 20 decembrie și primești gratuit, la alegere, unul din modulele de mai jos:

VilicoGest: program de gestiune completă
VilicoGo: soft de livrări la domiciliu
VilicoCook: aplicație pentru afișaj digital în zona de preparare a mâncării
VilicoTab: aplicație pentru preluarea comenzilor pe dispozitive mobile

Oferta este valabila până în data de 20 decembrie inclusiv, doar pentru clienții noi. Oferta include costul licenței de utilizare, serviciile de instalare și configurare, interconectarea programelor cu echipamentele hardware și instructajul personalului. Oferta nu include costul serviciului de suport. Pentru oferte personalizate vă rugăm să ne contactați.

Profită de această ofertă și economisești integral costul licenței pentru programul de care ai nevoie pentru a reuși în 2022 (și după).

Cere detalii acum!

Cel mai bun preț de pe piață

Ne dorim ca atunci când iei decizia de a achiziționa programele noastre să ai, pe lângă garanția seriozității unui furnizor cu peste zece ani de experiență, și garanția celui mai bun preț existent pe piață.

Dacă găsești în altă parte un preț mai bun decât cele afișate în pagina noastră de Prețuri pentru un program cu functionalități similare, îți oferim garantat un preț cu 10% mai mic decât cel găsit de tine.

Cum funcționează?
1. Dacă găsești un preț mai mic la oricare din furnizorii existenți pe piață, pentru un program cu funcționalități similare, contactează-ne.
2. Colegii noștri vor verifica în aceeași zi oferta concurentă.
3. După confirmare primești garantat un preț cu 10% mai mic.

infografic restaurant


Descoperă un program de administrare:

Complet

La preț accesibil

Cu serviciu tehnic absolut ireprosabil

Calitatea programului de administrare poate însemna diferența dintre profit și pierdere. De la automatizarea preluării și afișării comenzilor și până la gestiunea stocurilor, un program eficient are un impact pozitiv asupra operațiunilor vitale din afacerea ta.

Contact Eva Pollac VilicoRest

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură programele noastre sunt ceea ce cauți pentru afacerea ta. Fără obligații ulterioare de cumpărare.