Promoții


Fiecare lună calendaristică aduce noi oferte speciale!

Vezi care sunt promoțiile și oferte speciale aflate acum în desfășurare. Pentru detalii și informații suplimentare, colegii noștri de la serviciul clienți îți stau la dispoziție cu plăcere.
Promoțiile prezentate în această pagina se adresează exclusiv clienților noi.
hero-img

Promoții curente

rabla pentru soft restaurant

Am pornit Programul Rabla pentru Soft Restaurant

Unitatea de alimentație publică pe care o conduci utilizează programe de administrare învechite, care nu mai satisfac nevoile operaționale? Contactează-ne și cere să testezi fără obligații programele de care ai nevoie.

Programul Rabla pentru soft restaurant se adresează unităților de alimentație publică care doresc să modernizeze infrastructura software de administrare a afacerii. În promoţie sunt eligibile licențele valabile aparţinând oricăror alte programe software de administrare restaurante.

Dacă decizi să implementezi oricare din soft-urile pentru restaurante VilicoRest vei beneficia de:

✓ zero costuri pentru licența de utilizare
✓ instalare și instructaj incluse
✓ asistență tehnică gratuită în prima lună de utilizare


Perioada campaniei: 1 aprilie - 31 mai

Mută-ți softul pentru restaurant la noi!

Cel mai bun preț de pe piață

Ne dorim ca atunci când iei decizia de a achiziționa programele noastre să ai, pe lângă garanția seriozității unui furnizor cu peste zece ani de experiență, și garanția celui mai bun preț existent pe piață.

Dacă găsești în altă parte un preț mai bun decât cele afișate în pagina noastră de Prețuri pentru un program cu functionalități similare, îți oferim garantat un preț cu 10% mai mic decât cel găsit de tine.

Cum funcționează?
1. Dacă găsești un preț mai mic la oricare din furnizorii existenți pe piață, pentru un program cu funcționalități similare, contactează-ne.
2. Colegii noștri vor verifica în aceeași zi oferta concurentă.
3. După confirmare primești garantat un preț cu 10% mai mic.

infografic restaurant