Demo gratuit

Demo gratuit & fără obligații

VilicoRest este un sistem software complet și flexibil care automatizează fluxul operațional zilnic din unitățile de alimentație publică.

Vrei să vezi dacă este ceea ce cauți?
Poți alege să beneficiezi de o prezentare online sau să testezi pe propriul calculator o versiune demonstrativă. Sau ambele.
hero-img

Te interesează o prezentare online?

Prezentare online - la ce să te aștepți

La finalul unei întâlniri online vei avea o imagine de ansamblu despre ce și cum face programul VilicoRest.

De obicei întâlnirile au loc prin UltraViewer, dar dacă ai preferințe anume - Skype, Zoom, etc - ne adaptăm și utilizăm orice platformă preferi.

Ședința este interactivă, vei putea adresa întrebări specifice pentru a vedea în ce măsură VilicoRest este ceea ce cauți.

vector, laptop, birou acasa, demo gratuit
vector, femeie la birou, laptop

Dialog deschis

Prezentarea va fi susținută de colega noastră Eva.

Eva are peste 8 ani de experiență în produse software pentru unitățile de alimentație publică și este în măsură să îți aducă în atenție și aspecte mai puțin cunoscute, dar pe care ar trebui sa le ai în vedere când decizi să achiziționezi un soft pentru restaurant, mai ales dacă este primul.

Fără obligații

Ședința de prezentare durează în medie 30 de minute și se stabilește la o dată și oră de comun acord.

La finalul ședinței de prezentare nu vei avea nici un fel de obligații de cumpărare sau de orice alt fel. Scopul sesiunii este pur și simplu de a vedea în ce măsură VilicoRest corespunde nevoilor restaurantului tău.

Nu te vom agasa ulterior cu nici un fel de mesaje sau insistențe pentru a te convinge să cumperi.

vector, instalare program, demo gratuit

Te interesează un demo gratuit & fără obligații?

Demo gratuit - la ce să te aștepți

Putem instala pe calculatorul, laptopul sau chiar terminalul tău POS o versiune demonstrativă a programului, pe care să o poți testa apoi în tihnă.

Instalarea și configurarea versiunii demonstrative are loc online, prin intermediul programului UltraViewer (îl poți descărca direct din josul acestei pagini).

Acest program ne permite să furnizăm serviciile adiacente programelor noastre de la distanță, fără să ne deplasăm fizic la locație, indiferent de distanța dintre localitatea în care se află restaurantul tău și noi.

vector, laptop, sistem, demo gratuit
demo gratuit, vector, laptop, testare program

Instalare demo gratuit

Colega noastră Eva îți va adresa câteva întrebări legate de mărimea localului, disponibilitatea internetului, tipurile de echipamente hardware pe care le folosești în restaurant, etc, și, dacă este cazul, te va ajuta sa instalezi programul UltraViewer.

Versiunea include produse demonstrative și poate fi instalată în 24h de la primirea solicitării. Instalarea și configurarea efectivă a versiunii demonstrative durează aproximativ 2 ore și nu necesită din partea ta altă implicare decât să te asiguri ca programul UltraViewer este deschis pe dispozitivul pe care urmează să instalăm.

Ce urmează după instalare

După instalare, în funcție de conveniență și dorință, vei putea beneficia de o prezentare a programului.

Pe toata durata valabilității instanței demonstrative vom fi disponibili pentru a răspunde oricăror eventuale întrebări sau neclarități. Interfața programului este destul de intuitivă și de obicei o singură sesiune de prezentare este suficientă, însă dacă este cazul putem stabili și sesiuni suplimentare. Fără niciun fel de obligații. Scopul nostru este sa fim transparenți, să îți poți face o părere obiectivă despre modul în care VilicoRest corespunde nevoilor tale.

La finalul perioadei de testare de 30 de zile programul va deveni inactiv și îl vei putea dezinstala.

vector, idee, birou, serviciu

Demo gratuit & fără obligații - la ce să te aștepți

infografic, demo gratuit, soft restaurant vilicorest


Descoperă un soft pentru restaurante:

Complet

La preț accesibil

Cu serviciu tehnic impecabil

Calitatea programului de administrare poate însemna diferența dintre profit și pierdere. De la automatizarea preluării și afișării comenzilor și până la gestiunea stocurilor, un program eficient are un impact pozitiv asupra operațiunilor vitale din afacerea ta.

Eva Pollac VilicoRest

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură programele noastre sunt ceea ce cauți pentru afacerea ta. Fără obligații ulterioare de cumpărare.