Cariere

Suntem un colectiv orientat către soluții și inspirat, care dezvoltă, implementează și întreține sisteme software pentru optimizarea activității în restaurante și magazine.

Clienții sunt prioritatea noastră numărul unu și intervenim cât se poate de repede atunci când suntem solicitați.
hero-img

Energie pozitivă

Lucrăm cu plăcere și avem o atitudine pozitivă față de oamenii cu care intrăm în contact, fie colegi, parteneri sau clienți.

Avem obiective precise dar înțelegem și să fim flexibili, deoarece ceea ce contează este rezultatul final.

Clienții sunt pe primul loc

Ne străduim pentru succesul fiecărui client pe care îl preluăm, deoarece succesul lor este succesul nostru.

Lucrăm deschis cu clienții noștri și ne bazăm pe feedbackul lor pentru a ne îmbunătăți continuu programele.

Formăm o echipă

Nu încurajăm orgoliile personale.

Indiferent de vârsta, experiența sau aspectul fiecărui membru al echipei, ceea ce contează este plus-valoarea pe care o persoană aduce în companie, iar onestitatea și transparența sunt calități esențiale.

Sistemele informatice VilicoRest sunt dezvoltate în cadrul companiei Ambo Systems. Află de ce venim cu plăcere la serviciu.

Cariere VilicoRest - la ce să te aștepți

Salarizare competitivă

Știm că salariul nu este singurul criteriu atunci când cauți un nou loc de muncă, însă este important și avem grijă să fii mulțumit.

Asigurare medicală

Vrem ca angajații noștri să fie în permanență în formă și sănătoși, așa că oferim o asigurare medicală privată cuprinzătoare.

Flexibilitate

Uneori este posibil să ai nevoie să rezolvi unele obligații personale în timpul programului de servici. Este perfect în regulă.

Activitate interesantă

Identificarea și dezvoltarea de soluții pentru optimizarea fluxului operațional în restaurante este o activitate care ne ferește de plictiseală.

Ieșiri în echipă

Ocazional organizăm mici ieșiri în oraș, astfel încât să putem sta de vorbă și relaționa și în alte medii decât cel al spațiului de birou.

Prânzul este inclus

Te bucuri de mese de prânz gratuite sau de tichete de masă, cafea la discreție, iar săptămânal o selecție de fructe proaspete.

Vrem să vedem CV-ul tău

Căutăm programatori talentați care să ne ajute să devenim sistemul informatic de referință pentru magazine și pentru companiile din industria ospitalității.

Indiferent de vârsta sau experiența pe care o ai ne bucurăm să primim CV-ul tău pe adresa de email job@ambo.ro.