Despre noi


Bună. Bine ai venit pe site-ul nostru. Ne bucurăm de vizita ta.

Sloganul nostru este: "Tu te ocupi de clienți. De restul ne ocupăm noi". Soluțiile noastre sunt concepute astfel încât tu să te poți concentra pe clienți și pe dezvoltarea localului tău. Citește despre noi.
hero-img
timeline soft restaurant VilicoRest

Ce oferim

Soft restaurante

Software pentru administrare restaurante.

Soft hotelier

Program de administrare hoteluri.

Soft magazine

Program de gestiune pentru retail.

Sisteme POS

Sisteme hardware noi sau refurbished.

Dezvoltare soft

Servicii de dezvoltare software la comandă.

Despre noi și despre prețuri

Cu sau fără abonament?

La prima vedere un program de administrare pentru restaurante sau pentru magazine care poate fi achiziționat contra unei plăți unice, de tip „licență pe viață”, sună ideal și pare alegerea evidentă. Însă, la o privire mai detaliată vei constata că toate ofertele de acest fel, deși complet legitime, nu includ o serie de servicii fără de care programul își va pierde în timp eficiența.

În schimbul unei plăți unice primești doar programul în sine, în unele cazuri împreuna cu serviciile de configurare și instalare, gata de utilizare. Însă nu vei putea beneficia de actualizările legislative, decisive pentru menținerea utilității programului în timp, de funcționalitățile nou-dezvoltate, și nici de serviciile de mentenanță și asistență tehnică.

În plus, contravaloarea abonamentului anual reprezintă, pe termen lung, mai puțin decât te-ar costa achiziționarea unei licențe fără servicii de suport și mentenanță, pentru care ar trebui să plătești punctual ori de câte ori ai avea nevoie de servicii de asistență tehnică sau de cele mai recente actualizări de legislație.

Structura de preț

VilicoRest este un sistem software de administrare restaurante care poate fi exploatat pe o durată de timp nelimitată.

Prețul este format dintr-un cost recurent care include licența „pe viață” care include sistemul în sine, serviciile de instalare, configurare și instruire personal și serviciul de suport și mentenanță.

După această perioadă continuăm să oferim servicii de suport și mentenanță, însă contra cost, pentru că oricât am vrea nu putem să ne asumăm modificările care rezultă în urma noutăților legislative fără costuri suplimentare… sau poate ai nevoie sa muți programul pe alt calculator/POS, să reinstalezi Windowsul iar programul trebuie reinstalat din nou la rândul său, ori apar noi directive legislative care trebuie să se reflecte în program, etc.

Licența pe viață include

VilicoRest este probabil cel mai complet sistem de gestiune restaurante existent pe piață. Acesta include funcționalități pentru orice ai nevoie în derularea operațiunilor zilnice din localul tău.

Caracterul complet al sistemului este una din caracteristicile pe care clienții noștri, în special cei care au folosit anterior și alte programe, le apreciază în mod special.

Prețul licenței de utilizare include soft-ul, serviciile de instalare și configurare a acestuia precum și instructajul personalului – tot ceea ce ai nevoie ca să poți utiliza programul direct, fără nici un fel de limitări. În prima lună după instalare beneficiezi gratuit de servicii de suport și mentenanță.

Servicii incluse

Actualizări de legislatie
Modificări sau dezvoltarea de noi opțiuni ca urmare a actualizărilor legislative.

Asistență tehnică
Acces telefonic și prin email la echipa de suport și mentenanță.

Actualizări de securitate
Verificări periodice și actualizări care limitează expunerea programului la vulnerabilități de securitate.

Funcționalități noi
Uneori dezvoltăm funcționalități noi, în funcție de feedback-ul clienților și modificările legislative. Acestea sunt adăugate gratuit în programele clienților care plătesc abonament.

Câțiva din membrii echipei VilicoRest - despre noi

IT-iști, cu simțul umorului, flexibili, de încredere - ne poți spune cum vrei. Suntem de fapt un colectiv de oameni pregătiți, cu peste 14 ani de experiență în programe HoReCa, deschiși la minte, activi și dedicați.

Suntem învățați să fim onești și să comunicăm transparent și deschis. Ne place să nu complicăm lucrurile și facem orice trebuie ca să rămâi mulțumit de soft-ul și serviciile noastre.

despre noi, Adam Boer

Adam Boer

CEO

despre noi, Szilard Megyesi, CTO

Szilárd Megyesi

Director tehnic

despre noi, Eva Muresan

Eva Mureșan

Directoare de vânzări

despre noi, Andras Preg

Andras Preg

Inginer asistență tehnică

Ai vrea să ni te alături?
Descoperă joburile disponibile și află cum poți să contribui la succesul unităților de alimentație publică și al magazinelor. Soluțiile VilicoRest sunt dezvoltate în cadrul firmei Ambo Software.

De ce să ne alegi pe noi

Prețurile

Prețurile noastre sunt competitive, iar calitatea soluțiilor și serviciilor noastre este validată de cei peste 9 ani de existență.

Dorim să poți avea încredere că prețurile noastre sunt printre cele mai avantajoase.

Prin urmare, dacă primești o ofertă mai bună pentru un sistem cu funcționalități similare, îți oferim 10% reducere față de oferta primită.

Asistență tehnică promptă

VilicoRest este un sistem validat în cei peste 9 ani de existență, însă ne asumăm că intervenim rapid ori de câte ori ai nevoie de ajutor.

Ne place ceea ce facem și ținem ca fiecare client să fie mulțumit de software-ul nostru și de plus-valoarea pe care acesta o aduce afacerii sale.

Serviciul nostru de asistență tehnică este prompt - răspundem în maxim o oră solicitărilor venite prin email, și desigur că suntem disponibili oricând și telefonic.

Funcționalități complete

Sistemul VilicoRest face tot ceea ce te-ai aștepta să facă un program de administrare restaurante.

Dacă se întamplă totuși să îți dorești o funcționalitate anume, care încă nu există, anunță-ne. De multe ori dezvoltăm opțiuni noi la cererea clienților, uneori chiar fără costuri suplimentare, dacă acestea aduc o plus-valoare în program.

Disponibilitate tehnică permanentă

Fiind dezvoltat în cadrul unei companii de IT, sistemul soft de administrare VilicoRest este susținut în permanență de un grup de programatori. Acest fapt ne permite să rezolvăm rapid situațiile care implică asistență de specialitate.

Totodată avem capacitatea de a dezvolta funcționalități noi în timp relativ scurt, ceea ce te asigură că afacerea ta va fi permanent pregatită pentru orice schimbări care ar necesita modificări ale infrastructurii software.

Ușor de învățat

Desi sistemele noastre au un caracter complet, interfața este ușor de utilizat. Un utilizator aflat la prima interacțiune cu oricare din acestea se descurcă să le folosească fără confuzie cu privire la opțiunile oferite.

Fiind totuși vorba de un sistem complex, includem în costul de licențiere o sedință de instructaj, în urma căreia pesonalul tău va dobândi o utilizare sigură a programului.

Ușor de personalizat

Fiecare local are unele particularități în ceea ce privește modul de desfășurare a operațiunilor zilnice. Orice sistem de administrare ai alege vei simți nevoia de a-l adapta la specificul afacerii tale.

VilicoRest este construit anume pentru a putea fi personalizat cu efort minim. Structura lor modulară ne permite să le adaptam rapid și ușor la orice flux operațional, de obicei fără costuri suplimentare.

Sisteme POS complete, nu doar software

La noi găsești și echipamente hardware complete sau individuale, noi sau second hand, cu posibilitate de garanții extinse.

Instalare "la cheie"

Ne ocupăm de tot ceea ce este necesar ca afacerea ta să poată utiliza programul în timp scurt și fără bătăi de cap. Asigurăm servicii complete, inclusiv configurare, integrare cu sistemele pre-existente și instructaj pentru personal.


Descoperă un soft pentru restaurante:

Complet

La preț accesibil

Cu serviciu tehnic impecabil

Calitatea programului de administrare poate însemna diferența dintre profit și pierdere. De la automatizarea preluării și afișării comenzilor și până la gestiunea stocurilor, un program eficient are un impact pozitiv asupra operațiunilor vitale din afacerea ta.

eva muresan

Directoarea noastră de vânzări Eva Mureșan te va ajuta să afli în ce măsură programele noastre sunt ceea ce cauți pentru afacerea ta. Fără obligații ulterioare de cumpărare.