icon monitor bucatarie VilioCook

VilicoCook
Monitor bucătărie

VilicoCook este o aplicație monitor bucatarie care afișează comenzile preluate de ospătari pe un monitor digital. Această tehnologie reprezintă o alternativă economică și actuală la clasica imprimantă de bonuri din bucătărie.

Aplicația VilicoCook este un sistem afișaj bucătărie care se pretează oricăror restaurante, indiferent de numărul de locuri.
hero-img

Monitor digital în bucătărie

Utilizarea display-urilor grafice în bucătării sau în zonele de preparare a mâncării sporește eficiența operațiunilor din bucătărie, reduce timpul de preparare și scade frecvența erorilor.

Gata de utilizare

Ne ocupăm de tot ce este necesar ca personalul tău să poată folosi aplicația monitor bucatarie din prima zi.

Comod

Personalul apreciază functionalitățile și conveniența afișajului digital pe monitoare de bucătărie.

Bazat pe platforma Android

Aplicația de afișaj a comenzilor la bucătărie VilicoCook funcționează pe platforma Android.

Integrare cu VilicoPOS

Aplicația VilicoCook este interconectată cu programul de marcaj a comenzilor VilicoPOS.

Tehnologie pentru restaurante aglomerate

infografic, flux de lucru monitor bucatarie

Aplicațiile care permit afișajul digital al comenzilor la bucătărie controlează felul în care sunt gestionate comenzile, modul în care sunt pregătite rețetele și monitorizează informațiile din zona de preparare a mâncării.

Funcționalități monitor la bucătărie VilicoCook

Marcare preparate
După pregătire bucătarul poate marca preparatele individuale sau întreaga comandă ca fiind preparate.

 
✓ 

Ordine cronologică
Comenzile sunt transmise și afișate pe monitor în ordinea în care au fost preluate.

 
✓ 

Status comandă
La finalizarea unei comenzi bucătarul o poate marca ca fiind încheiată. Comanda dispare de pe ecran, iar în programul de vânzare și marcaj VilicoPOS, respectiv în aplicația VilicoTab, dacă este integrată, se afișează o notificare în acest sens.

 
✓ 

Notificări
Notificări vizuale la modificarea comenzilor aflate în curs de preparare.

 
✓ 

Design intuitiv
Interfață simplificată, ușor de folosit încă de la prima utilizare.

 
✓ 

Listă sau tabel
Afișajul comenzilor sub formă de listă sau de tabel. 

 
✓ 

Limbi străine
Interfața de utilizare se afișează în limbile română și/sau engleză.

 
✓ 

Interconectări
Programul de afișaj la bucatărie se comercializează împreună cu  programul de vânzare și marcaj VilicoPOS, cu care este și interconectat.
Opțional poate fi integrat și cu VilicoTab, aplicația pentru preluarea comenzilor de către ospătari pe dispozitive mobile.

 
✓ 

Comod

Ospătarii preiau comanda prin intermediul programului de vânzare și marcaj VilicoPOS sau prin intermediul dispozitivelor mobile prin aplicația VilicoTab Profesional. Odată preluate, comenzile se afișează automat pe monitorul de la bucătărie. 

Aplicațiile de afișaj digital a comenzilor la bucătărie permit personalului din zona de preparare a mâncării să aibă în orice moment o imagine de ansamblu asupra comenzilor aflate în derulare și a celor care urmează să fie pregătite.

Afișare comenzi

Comenzile sunt afișate sub formă de listă sau de tabel – fie în timp real, fie se poate seta un interval minim de afișare a comenzilor nou-preluate.

După ce toate felurile de mâncare care compun o comandă au fost preparate, aceasta este eliminată din listă. Concomitent aplicația de afișaj digital trimite către programul VilicoPOS o notificare vizuală legat de faptul că preparatul este gata pentru servire.

Modificare comenzi

Eventualele modificări ulterioare ale comenzilor sau greșeli în preluarea acestora pot fi corectate din programul VilicoPOS, ceea ce actualizează automat informațiile afișate pe monitorul din bucătărie, evitând astfel eventualele pierderi de timp și ingrediente.

Setări individuale

Aplicația de afișaj digital a comenzilor  pe monitor bucatarie include o serie de setări care permit ajustarea funcționalității pentru a acomoda fluxul operațional specific din local.

Beneficii aplicație pentru monitor bucatarie

Eficient

  • Automatizarea comunicării în etapele de preluare, distribuire, urmărire și servire a comenzilor determină o prelucrare mai rapidă a acestora, timpul de așteptare al oaspeților fiind redus.
  • Trimite comenzile în bucătărie automat, instant și fără greșeli, reducând astfel riscul erorilor umane.
  • Eventualele modificări ulterioare ale comenzilor actualizează automat lista de comenzi afișată în monitor.

Convenabil

  • Contribuie la reducerea aglomerației din bucătărie prin înlocuirea imprimantelor așezate pe mobilier cu display-uri digitale montate la înălțime.
  • Afișarea comenzilor pe monitor permite echipei de la bucătărie să aibă în orice moment o privire de ansamblu asupra statusului comenzilor.
  • Elimină dezordinea produsă de bonurile de comandă.
  • Afișarea comenzilor pe un ecran generos, ușor de citit, permite întregii echipe de la bucătărie să vadă comenzile în orice moment.

Reduce cheltuielile

  • Pe termen lung sistemele de afișaj digital sunt o alternativă economică la imprimantele de secție, eliminând cheltuielile cu materialele consumabile.
  • Eliminarea erorilor de comunicare legate de comenzi poate evita cheltuieli inutile.

Prietenos cu mediul

  • Prin adoptarea unui software afișare comenzi și renunțarea la imprimantele de secție în localul tău se va utiliza mai puțină cerneală, toner și hârtie.

Utilizează și ecranul status comenzi pentru clienți și livratori

Clienții și livratorii văd pe ecran când comanda este gata de ridicare.

O soluție de gestionare a fluxului de persoane

Afișarea statusului comenzilor pe ecran oferă o soluție binevenită pentru organizarea cozilor de așteptare, evitarea aglomerației, precum și transparență față de clienți și livratori.

Timpul de așteptare: comod și transparent

Având la dispoziție un ecran pe care pot vedea când comada este gata de ridicare, clienții și livratorii beneficiază de repere previzibile, ceea ce face ca timpul de așteptare să treacă mai ușor.
monitor bucatarie, ecran status comenzi

VilicoCook este perfect pentru orice localuri cu servire rapidă:

Restaurant

Patiserie

Terasă

Pub

Cantină

Bar

Fastfood

Pizzerie

Cafenea

Autoservire

… și altele.

Software inteligent
și hardware durabil

Aplicația VilicoCook poate rula pe orice echipament compatibil cu platforma Android.

Temperaturile înalte, utilizarea intensă, stropii de grăsime sau aburii, caracteristici specifice în bucătăriile restaurantelor, formează un mediu de lucru aparte, care în timp deteriorează sistemele obișnuite. Utilizarea echipamentelor profesionale reduce riscul apariției unor încetiniri, blocaje sau greșeli costisitoare.

Instalare și configurare gratuită a echipamentelor achiziționate.

Terminale POS

Scannere

Chei de logare

Case fiscale

Imprimante

Licențe Windows


Descoperă un soft pentru restaurante:

Complet

La preț accesibil

Cu serviciu tehnic impecabil

Calitatea programului de administrare poate însemna diferența dintre profit și pierdere. De la automatizarea preluării și afișării comenzilor și până la gestiunea stocurilor, un program eficient are un impact pozitiv asupra operațiunilor vitale din afacerea ta.

Eva Pollac VilicoRest

Directoarea noastră de vânzări Eva Pollac te va ajuta să afli în ce măsură programele noastre sunt ceea ce cauți pentru afacerea ta. Fără obligații ulterioare de cumpărare.