Susținere pentru restaurante în perioada COVID-19

Noi, echipa VilicoRest, suntem conștienți de problemele cu care te confrunți în această perioadă. Am evaluat în detaliu modalitățile prin care te-am putea ajuta.

Prin urmare am decis ca până la sfârșitul lunii mai să oferim oricare din programele noastre la jumătate de preț, iar costurile pentru serviciile de mentenanță și suport aferente să fie anulate.
hero-img

Jumătate de preț la oricare din produsele noastre software

  • VilicoPOS, programul de vânzare și marcaj asigură suportul informatic pentru operațiunile de comenzi, vânzare și marcaj.
  • VilicoGest, programul de gestiune care include toate tipurile de documente pentru monitorizarea stocurilor.
  • VilicoGo, softul de livrări la domiciliu poate ajuta orice local să își continue activitatea online în timp ce locațiile fizice sunt închise.
  • VilicoCook, aplicația pentru afișaj digital în zona de preparare a mâncării permite personalului de la bucătărie să aibă o imagine de ansamblu și să gestioneze comenzile aflate în derulare.
  • VilicoTab, aplicația de preluare a comenzilor de către ospătari prin intermediul dispozitivelor mobile previne erorile de comunicare și reduce timpul de așteptare al clienților.

Serviciile de instalare
Pentru a evita răspândirea virusului COVID-19, serviciile de instalare și configurare se desfășoară exclusiv online, prin programe specializate care permit acest lucru. Serviciile de instalare, integrare și configurare sunt desigur gratuite.

Serviciile de suport și mentenanță sunt gratuite

Am suspendat toate contractele de suport si mententanță aflate în derulare, iar acest lucru va rămâne valabil cel puțin până la sfârșitul lunii mai. Clienții VilicoRest nu plătesc pentru un serviciu de care nu se pot folosi.

Chiar dacă în această perioadă nu putem fi prezenți fizic la punctele de lucru unde îți desfășori activitatea, serviciile de mentenanță și suport sunt oferite prin instrumente online cu același interes și promptitudine pentru care ne apreciezi deja.

În plus, ținând cont de restricțiile existente, oferim gratuit consultanță cu privire la soluțiile software pentru livrări la domiciliu.

Dacă dorești să afli mai multe contactează-ne, răspundem prompt.